top of page

Ett mysigt café med stort utbud, mycket kärlek och gott kaffe

Marie och Anne heter vi på Davids Döttrar AB. Vi är två systrar med över 30 års erfarenhet av att driva bageri och konditori och har sedan sommaren 2010 drivit Banérbageriet. Vår far heter David och är en naturbegåvad bagare, det är också där namnet Davids Döttrar kommer ifrån. Vi vill att Banérbageriet ska bli din självklara leverantör av bakverk, matbröd och tårtor vid alla tillfällen och firande - vare sig det är fest, företagsarrangemang eller en helt vanlig vardag.

Välkommen in till oss på Banérbageriet på Banérgatan 29!

55555556_edited.jpg
1234864.png

Banérgatans egna café

”Ett mysigt café med stort utbud, mycket kärlek och fantastiskt kaffe.” Så beskrivs vårt café bäst, både av oss och våra kunder. Caféet finns i anslutning till konditoriet och erbjuder även en mysig uteservering sommartid, en uteservering som blivit en uppskattad mötesplats. Njut av en god frukost, en sopplunch eller en fika hos oss.

Välkommen in!

Kontakta oss

Har du frågor om en beställning eller behöver tips och råd om tårtor och bakverk? Tveka inte att ta kontakt med oss – vi hjälper gärna till! För att göra en order online klicka på Beställning ovan så kommer du till beställningsformuläret.

För att kontakta oss per telefon nås vi på 08 – 66 27 529.

 
ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag: 07-18.00
Lördag: 08-14.00
Söndag: Stängt
Rödadagar: Stängt

HITTA HIT

Banérgatan 29
115 22 Stockholm

Beställ online

Du kan välja att göra din order direkt online. Klicka på Beställning nedan så kommer du till vårt formulär. Där kan du enkelt göra en beställning på dina önskade tårtor. Beställningen måste göras senast kl. 16 dagen före avhämtning. Vid beställning av specialtårtor behöver vi ha din beställning senast en vecka före hämtning. Vi erbjuder även leverans inom tullarna.

bottom of page