top of page
59261561941.png

BRÖD - BAKVERK - KONDITORI

Banérbageriet

Bageri sedan 1933

Banérbageriet är ett klassiskt bageri och konditori som funnits sedan 1933. Sedan start har bageriet, med sin butik och cafédel, funnits i samma charmiga 1800-tals hus. Vi är ett riktigt hembageri där allt bakas från grunden enligt svensk tradition med råvaror av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från matbröd och smörgåsar till kakor och tårtor och vi gör din tårta på beställning. Vi har även en uteservering sommartid där du kan avnjuta en god fika. Välkommen in till oss med dina önskningar och idéer inför fest eller företagsarrangemang. Eller en helt vanlig vardag som också behöver en guldkant ibland.

Konditori
& Catering

Vårt konditori erbjuder en mängd olika bakverk, smörgåsar, bröd, kakor och tårtor över disk. Vi erbjuder även catering för fest, företagsarrangemang eller event. Välkommen att göra din beställning per telefon eller online.

Namnlös design sdawda.png

Passion
& Hantverk

Vi är ett klassiskt bageri där allt bakas från grunden. Såklart med råvaror av högsta kvalitet. Vårt bageri erbjuder ett brett sortiment av nybakat frukostbröd, bakverk och tårtor till kaffet, smörgåsar och soppor till lunch samt härliga smörgåstårtor till festligheter. Banérbageriet står för nytänkande, kreativitet och framförallt kompromisslös kvalitet, med en passion för bakning

Bakat med kärlek i hjärtat av Östermalm

59261561941.png

Vi tar med oss Banérbageriet ut på gatan i Banérbilen. Boka oss till ditt event.
Kaffe, goda smörgåsar, sallader, bullar,kakor, frukost mm
Ring eller maila för offert.

bottom of page